Paistetut kesäkurpitsat sopivat
erinomaisesti vaikka kanan kaveriksi.
PAISTAMISEEN TARVITSET:
3 kesäkurpitsaa
0,5 dl voita tai öljyä
1 tl Himalajan kristallisuolaa
KASTIKKEESEEN:
3 rkl oliiviöljyä
vajaa 1 tl Himalajan sitruunapippuria
vajaa 1 tl Himalajan valkosipulisuolaa
PINNALLE:
100 g fetajuustoa
100 g fetajuustoa
mintun lehtiä
1. Tee ensin kastike eli sekoita mausteet öljyyn.
2. Paista viipaloidut kesäkurpitsat öljyssä tai voissa ja
lisää jokaiseen paistoon vähän kristallisuolaa.
2. Paista viipaloidut kesäkurpitsat öljyssä tai voissa ja
lisää jokaiseen paistoon vähän kristallisuolaa.
3. Laita paistetut kesäkurpitsat kulhoon. Lisää joukkoon
kastike kesäkurpitsoja käännellen ja siirrä sitten
tarjoiluastiaan - tai oikaise hieman; laita kesäkurpitsat
suoraan tarjoiluastiaan ja valuta kastike päälle.
kastike kesäkurpitsoja käännellen ja siirrä sitten
tarjoiluastiaan - tai oikaise hieman; laita kesäkurpitsat
suoraan tarjoiluastiaan ja valuta kastike päälle.
4. Lisää lopuksi päälle fetamurua ja mintunlehtiä.
Ja sitten herkuttelemaan!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti