perjantai 11. elokuuta 2017

Helppo ja herkullinen TOMAATTI-UUNILOHI

RAAKA-AINEET


1 kg lohifile
3 keskikokoista tomaattia
2 tl Himalajan sitruunapippuria
1 tl Himalajan valkosipulisuolaa
1,5 dl tuoretta tillisilppua
2 dl kermaa
(Parmesaani-juustoa)

VALMISTUS

Nosta lohi uunivuokaan. 
Lisää tomaattilohkot ja ripottele pinnalle mausteet. 
Lisää kerma.  
Mikäli haluat, voit vielä ripotella pintaan viimeiseksi parmesaani-juustoraastetta.


**********

Paista uunilohi 175-asteisen uunin keskitasolla kalan paksuudesta riippuen 20-30 minuuttia.  

Alhainen paistolämpötila (175 astetta) varmistaa uunilohen mehevyyden. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti