maanantai 21. elokuuta 2017

Asiakaspalaute: Sade-salva todellakin toimii! Eliaksen atooppinen iho voi nyt paljon paremmin.


Haluan antaa positiivista palautetta Sade-sarjan tuotteista. Meillä niistä on löytynyt iso apu Eliaksen (7 v.) iho-ongelmiin. 

TAUSTAA

Eliaksella on atooppisuuteen taipuvainen iho, jota on rasvattu perusvoiteilla ja välillä kortisonia sisältävillä voiteilla. Pienempänä ihoa piti rasvata lähes päivittäin, nyt ”vanhempana” onneksi hieman harvemmin. 

Suurimmat ongelmat/haasteet ovat tulleet ns. etelänreissuilla, joissa asutaan uima-altaalla ja levitetään ihoon aurinkorasvaa pari kertaa päivässä. Kahden tai kolmen päivän uima-allas- ja aurinkorasva –kuormituksen jälkeen iho reagoi voimakkaasti, muuttuu punaiseksi ja ärtyy pahasti. Tämän jälkeen kaiken rasvan laittaminen kirvelee ja rasvaamisesta tulee todella vastenmielistä ja piinaavaa, eikä ihon kuntoon tunnu auttavan yhtään mikään. Muutamien päivien jälkeen ärtynyt iho alkaa kuivumaan ja tämän jälkeen koko poika ”kuoriutuu” ja kuivuu kauttaaltaan pariin kertaan ainakin. Ja kun iho todellakin kuivuu, niin myöskään mikään rasva ei tunnu sitä edes kunnolla läpäisevän, koska kuivaa ihokerrosta on niin paljon. Tässä prosessissa menee parisen viikkoa, ja on lapselle melko raskas ja vastenmielinen tilanne.

SADE-TUOTTEET TESTIKÄYTTÖÖN

Talvella reissusta kotiutumisen jälkeen keksittiin testata Eliakselle Sade-sarjan hoitavaa salvaa, koska lapsen mielestä se oli ainoa rasva, joka ei kirvellyt. Ja ihonsa kanssa kipuilevaa lasta rasvaavalle aikuisellekin tämä oli suuri helpotus, joten sitä oli valmis käyttämään aikaa salvan levittämiseen päästä varpaisiin, kunhan lapsi ei joudu ”kärsimään” rasvausprosessista! Iho saatiin Sade-salvan avulla huomattavasti nopeammin ja kivuttomammin palautettua ns. normaalitilaansa. 

Tässä kuvassa Eliaksen iho on jo 
selvästi paremmassa kunnossa. 

Tästä viisastuneena tämän kesäisellä Espanjan reissulla päätettiin testimielessä toimia heti alusta asti eri tavalla Eliaksen osalta. Hänelle ei laitettu yhtään kertaa aurinkorasvaa koko 10 päivän reissun aikana. Aurinkorasva korvattiin käyttämällä Sade-salvaa. 
Sade-salvaa levitettiin ohuesti kasvoihin, käsivarsiin sekä jalkoihin, eli niille ihoalueille, joita aina uima-altaalla käytössä oleva UV-suojapaita ja uikkarit eivät suojanneet auringolta. Suihkun jälkeen tilanteen mukaan joko Sade-salvaa tai Sade-vartalovoidetta. 


KIITOS!


Ja tässä kohtaa tulee erityinen kiitoksen paikka! Nimittäin lapsen iho ei palanut heinäkuisessa Espanjan auringossa, eikä myöskään ärtynyt jo totutulla tavalla!! 
Kaikki muut perheenjäsenet käyttivät 30-suojakertoimista aurinkorasvaa kun Eliaksen osalta käytettiin pelkästään Sade-salvaa. Pitää sanoa, että me vanhemmat olimme hämmästyneitä ja todella helpottuneita - ja lapsi onnellinen, kun ei tarvinnut kärvistellä kirvelevän ihon kanssa! 

Eliaksen osalta iso kiitos Sade-salvasta; tuote todellakin toimii. Hänen tapauksessaan näköjään myös ”aurinkorasvana”!

 - Maria


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti