maanantai 24. lokakuuta 2016

I love me -messut & Tuisa: letti-ideoita ja uutuustuotteita


Moi!

Tarkoitus taisi olla kertoa suolasta... Mutta tosiaan, letittäminen on mun elämän suola. Ja nyt tulee asiaa vaikka mistä muustakin.

Messuilla

Viikonloppu kului tehokkaasti I love me -messuilla Tuisan ständillä. Opin itsekin uutta kristallisuolasta ja messuvieraiden kanssa pohdimme monenlaista ruokaresepteistä suolan ympäristövaikutuksiin. Kristallisuolan osalta messujen parasta antia oli Saltair-suolalaitteen herättämä kiinnostus. Laitteesta tulee jatkuvasti ja paljon todella hyvää palautetta.

Messut muuten olivat taas täynnä kaikkea vähänkin terveyteen liittyvää: luontais- ja kauneushoitoja, proteiinipatukoita ja -rahkaa, kuntosalikortteja, vaatteita... Ja mun letittämisinto messuilla vähintään kymmenkertaistui, niin monta hienoa kampausta siellä näin. Eikä se vähäinen ollut aiemminkaan:)

Kalanruotoletit kullanmuruille


Maanantai, eli viikon paras päivä, eikö? Tänään ainakin mulle. Pakko laittaa kuva mun letti-inspiraation lopputuloksesta. Nuorempaa letitettävää sai hiukan suostutella malliksi, mutta otin käyttöön takuuvarman keinon: isosiskon käsirasvojen houkutusta ei monikaan kaksivuotias voi vastustaa. 


Sade


Tuisalla on jo pidempään ollut valikoimassa Suomessa (!) kehitetty ja valmistettu Sade-sarja ihon ja hiustenhoitoon. Kaikissa tuotteissa yhtenä tehokkaana ainesosana on Himalajan kristallisuola. Lisäksi suurin osa käytetyistä raaka-aineista on luomua. Viikonloppuna esittelimme ensimmäistä kertaa sarjaan kuuluvia vartalovoidetta ja hoitavaa salvaa. Vastaanotto oli innostunut.


Pääsen nyt itsekin ensimmäistä kertaa testaamaan tuotteita. Mielenkiinnolla odotan, miten hyvin rasvat toimivat kylmän syysilman pahasti koppuroittamille käsilleni. Tuoksu on ainakin mahtava, koska kookos on yksi tämänhetkisistä lempituoksuistani. Ja tuoksu tulee täysin luontaisesti kylmäpuristetusta luomu kookosöljystä, ei mistään keinotekoisesta lisäaineesta!

- IdaEi kommentteja:

Lähetä kommentti