keskiviikko 2. marraskuuta 2016

Sade-shampoo ja -hoitoaine

Meillä kaikilla on omat haasteemme sopivien shampoon ja hoitoaineen metsästyksessä. Itselläni on vaaleat, luonnostaan kihartuvat hiukset. Hiukseni menevät helposti pörröön, kuten ainakin muut kiharahiuksiset tietävät. Nyt, pakkasten alettua, taitaa hiusten sähköistyminen vaivata hiuslaadusta riippumatta. Lisäksi päänahkani kutisee ja kuivuu herkästi. Olenkin turvautunut erilaisiin tehoshampoisiin, joista kyllä on ollut apua, mutta jotka eivät taatusti ole hyväksi varsinkaan pidemmässä käytössä.

Pesen hiukseni shampoolla päivittäin tai joka toinen päivä. Urheilen paljon, mutta nautin kovasti raikkaista hiuksista. Lyhyt pesuväli osaltaan kannustaa käyttämään hellävaraisia hiustenhoitotuotteita.


Otinkin noin viikko sitten Tuisan Sade-sarjan shampoon ja hoitoaineen testaukseen. Sade hiustenhoitotuotteet ovat täysin luonnonmukaisia ja Suomessa kehitettyjä ja valmistettuja, mikä on itselleni erityisen tärkeää. 

Jo tämän kokemuksen perusteella olen tyytyväinen. 
Viereisessä kuva hiuksistani, jotka olen pessyt aamulla työmatkapyöräilyn jälkeen Sade shampoolla ja hoitoaineella. En ole käyttänyt muita hiustuotteita. Ja tänäänhän on talven ensimmäinen pakkaspäivä, eikä sähköisyydestä ainakaan vielä näy merkkiäkään.

Molemmat tuotteet ovat riittoisia, mikä on loistavaa, koska purkkikoko on suhteellisen pieni. Shampoo ei vaahtoa paljoakaan (vaahdon määrähän ei suinkaan paranna shampoon pesutehoa), levittyy hyvin ja huuhtoutuukin helposti pois. Sen tehoaineita ovat mustaherukan siemenöljy, arganöljy ja Himalajan kristallisuola. Kristallisuolan ja mustaherukan siemenöljyn hoitavaa vaikutusta on hyödynnetty myös hoitoaineessa, joka sisältä lisäksi jojobaöljyä.  Hoitoainetta olen käyttänyt noin teelusikallisen kerrallaan, ja se jättää hiukset pehmeän ja hoidetun tuntuisiksi.

Hiukseni tuntuvat puhtailta ja hyvinvoivilta. Ja paksummilta kuin muilla shampoilla pestessä! Shampoo on täysin tuoksuton. Hoitoaine taas on miedosti hajustettu. Tuoksu ei kuitenkaan tunnu jäävän hiuksiin huuhtelun jälkeen, mikä on pelkkää plussaa.

- IdaEi kommentteja:

Lähetä kommentti