Raaka-aineet
2 nippua tuoretta basilikaa
2 rkl paahdettuja pinjansiemeniä
1 dl raastettua parmesaania
1 valkosipulin kynsi
1 dl neitsytoliiviöljyä
Himalajan Hot-Shot kristallisuolaa
Himalajan kristallisuolaa
**********
Valmistus
Paahda pinjansiemeniä kuivalla pannulla
kunnes ne saavat vähän väriä.
Hienonna kaikki peston ainekset tasaiseksi
tahnaksi huhmareessa tai tehosekoittimessa.
Lisäile oliiviöljy joukkoon
hienonnuksen aikana.
Mausta Hot-Shot kristallisuolalla
oman maun mukaan.
Lisää tarvittaessa Himalajan kristallisuolaa.
**********
Vinkkejä
Mikäli haluat pestosta juoksevampaa,
lisää oliiviöljyn määrää.
Voit korvata tuoreen valkosipulin
aidon makuisella Himalajan valkosipulisuolalla.
aidon makuisella Himalajan valkosipulisuolalla.
Valmis pesto säilyy jääkaapissa reilun viikon.
Herkullista Juhannusta!
Toivottavat
Tuija ja Kirsi
Tuija ja Kirsi
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti