keskiviikko 31. elokuuta 2016

Kristallisuolaa - huvikseni ja työkseni, sisäisesti ja ulkoisesti

Tätä blogipostausta kirjoittelee 22-vuotias vastavalmistunut matematiikan opettaja. Mitä minulla sitten on kristallisuolan kanssa tekemistä?Messuesittelijäksi?


Viitisen vuotta sitten lupauduin ensimmäistä kertaa Tuijan avuksi messuille esittelemään erilaisia kristallisuolatuotteita yhteisen tuttavan vinkistä.  Siinä sitä sitten oltiin keskellä messuhälinää, kirkkaiden kohdevalojen paahteessa ja takataskussa aluksi lähinnä kova halu näyttää, että kyllä minä tähän pystyn!


Muistan jännittäneeni älyttömästi. Toki Tuija oli kertonut myytävistä tuotteista ennen asiakkaiden saapumista messuille, ja seurailin aikani hänen ammattimaisia tuote-esittelyjään ennen kuin uskalsin ryhtyä toimiin. Oli koukuttavaa huomata, kuinka oma varmuus vähitellen kasvoi ja opin tuntemaan tuotteet paremmin ja paremmin. Oli hienoa, kun sain ihmiset

kiinnostumaan tuotteista. Tuijan kanssa onkin vierähtänyt monta työntäytteistä ja mukavaa messukertaa kristallisuolatuotteiden parissa.


Ensimmäisillä messukerroilla esittelin varsinkin huippumaukasta maustesuolasarjaa, johon monet ihastuivat, suolasaippuaa ihonhoitoon ja suolavalaisimia. Ruokasuola oli jo silloin kestosuosikki. Eräillä messuilla oli myynnissä jopa kristallisuolasta hiottu paistokivi... Viimeisemmillä messukerroillani suosiotaan ovat lisänneet esimerkiksi jatkuvasti kehittyvä Sade-sarja sekä todella pidetty Saltair-laite.

Ennakkoluuloinen innostuu

Pakko myöntää, että aluksi olin itsekin epäilevä tuotteiden suhteen. Onko kristallisuola parempaa kuin minkä tahansa ruokakaupasta ostetun suolapurkin sisältö? Toimiiko mineraalideodorantti, entäpä pesupähkinät? Mitä hyötyä on suolapiipusta? Vastukset kaikkiin kysymyksiin löytyivät melko nopeasti: kyllä on, toimii ja toimivat, suolapiipusta on apua ainakin kroonistuneeseen keuhkoputkentulehdukseen.

Toimiessani esittelijänä ihastuin moniin tuotteisiin. Ja hyvä niin, sillä mitä enemmän pidin vaikkapa suolasuihkeesta tai tomaatinmakuisesta maustesuolasta, sitä paremmin esittely kiinnostuneille messukävijöille sujui.

Vakiosuosikit - ruokasuola ja saltair-laite


Opiskelukiireiden vuoksi en ole ehtinyt messuille yhtä usein kuin ennen, mutta tietyistä tuotteista en enää luovu! Ruoanlaittoon ja leivontaan ei meidän perheessä muuta kuin laadukasta Himalajan kristallisuolaa käytetäkään. Saltair-laitteen täytämme myös jodioimattomalla kristallisuolalla. Saltairista täytyykin kirjoittaa lisää myöhemmin, se kun on tuonut ison avun esimerkiksi pikkuveljeni infektioastmaan. 

- Ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti